Zilveren pailletten jurk

Een zilveren pailletten jurk: hoe draag je het, wanneer draag je het, waar kun je er een kopen.. Kwesties die, nu de winter met haar feestdagen in opkomst is, wel opgelost moeten worden. Een zilveren pailletten jurk kan namelijk heel feestelijk en chic staan tijdens de feestdagen of gewoon als je zin hebt om je eens mooi aan te kleden.

Hoe?

Een zilveren pailletten jurk kun je het best combineren met een huidskleurige of zwarte panty en een colbertje voor er op. ’s Avonds kun je die eventueel uittrekken. Schoenen kun je zelf bepalen, voor een extra feestelijk effect draag je hoge hakken, ben je wat minder in de mood, draag je laarzen.

Wanneer?

Aangezien een zilveren pailletten jurk een nogal opvallend kledingstuk is, kun je het maar beter niet al te vaak dragen om te voorkomen dat je er iedere dag uitziet alsof je een grote party hebt. Bewaar het daarom met name voor de dagen rondom en met kerst.

Waar?

Een zilveren pailletten jurk kun je, als je budget het toe laat, kopen in de grote designwinkels. Wanneer je minder te besteden hebt, ga je naar grote kledingzaken die je overal tegenkomt.